Introductiecursus rugby

Lees hier alle informatie over de 6-weekse gratis introductiecursus rugby bij de DIOK Dames en geef je snel op!

DIOK Dames Rugby Introductiecursus I
DIOK Dames Rugby Introductiecursus II

Rugby niet voor dames?!

Wij zijn altijd op zoek naar versterking voor ons Dames Rugby team! Daarnaast beseffen wij maar al te goed dat rugby er nogal ingewikkeld uit kan zien of dat mensen denken dat rugby alleen voor hele grote en sterke meiden is. En daarom hebben wij een speciale introductiecursus rugby opgezet, zodat ook jij rugby kan uitproberen – helemaal gratis en voor niets!

Our balls are bigger!

In deze gratis 6-weekse cursus leren wij jou alles over dit mooie spel, van passen tot tackelen tot kicken, alles komt voorbij. Na deze introductiecursus rugby ben jij dus helemaal klaargestoomd om met de dames mee te trainen en uiteindelijk ook wedstrijden te gaan spelen. Alles wordt spelenderwijs uitgelegd, want:

Rugbyen leer je alleen door het te doen en te ervaren!

De gratis introductiecursus rugby start elk jaar in de eerste week van september en is 6 weken lang op dinsdagen en donderdagen van 20:00 – 21:30 uur bij Rugbyclub DIOK aan de Smaragdlaan 101 in Leiden. Dus waar wacht je nog op? Ben jij groot, klein, snel, slim, sterk óf een ster in de derde helft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meld je nu aan via ons contactformulier, de mail of social media, dan zien wij je op het veld!

For the English version click here.